Családi Napközi

Mindannyian tudjuk, a gyermekeknek az első életévekben az édesanyjuk mellett van a legjobb helyük. Ám néha úgy hozza az élet, hogy erről az élményről kénytelenek vagyunk lemondani. Ilyenkor a szülő igyekszik gyermekének és saját magának is a lehető legmegnyugtatóbb megoldást megkeresni. Olyan helyet felkutatni csemetéjének, ahol a gyermek napközben jól érezheti magát, megfelelő gondoskodást kap, és persze kortársakkal lehet együtt, így szokva meg a közösséget.

A családi napközi jelenti manapság a leginkább családbarát megoldást az 1-4 éves korú gyermekek számára. Ezeken a helyeken kicsi csoportlétszám (5-7 fő) mellett van idő és lehetőség az egyéni igények kielégítésére, a képességfejlesztésre, a felzárkóztatásra, és az óvodai életre való felkészítésre is.

A Varázsceruza Családi Napközi létrehozásával célunk elsősorban a környékünkön élő családok segítése. A gyermekek napközbeni ellátása több ismerős család akut problémája, hiszen az édesanyák is visszamennek dolgozni.

A Varázsceruza Családi Napközi mit kínál Önöknek?

  • családias hangulatú helyet, ahol gyermeke jól érezheti magát, míg Ön dolgozik
  • a gyermekkel foglakozó szakirányú végzettséggel rendelkező gondozókat, pedagógusokat
  • egy szakemberekből álló csapatot (logopédus, gyógytornász, mozgásterapeuta, gyógypedagógus), akik igény esetén foglalkoznak a gyerekekkel
  • színes programokat, kreatív foglalkozásokat (testi-szellemi nevelés az életkornak megfelelően)
  • napi négyszeri étkezést (sok gyümölccsel és zöldséggel) – tekintettel diétákra, allergiákra, vegetáriánus táplálkozásra
  • igény szerinti ellátást (akár néhány órától a hét minden napján reggeltől délutánig)

Tovább információk és jelentkezés:

Varázsceruza Oktatási Központ és Családi Napközi
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 120-122.
Telefonszám: 30/626-35-79